+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Warta Perusahaan

Mesin topeng kacepetan dhuwur (1 + 1) standar

2020-11-04
High speed mesin topeng(1 + 1) standar
Sabenhigh-speed mesin topeng (1 + 1)kudu memenuhi standar tartamtu kanggo duwe perlindungan sing cocog, kanggo memenuhi standar sing ketat, saliyane menyangface mesin topengbahan produksi kudu milih, kanggo milihmesin topengkualitas minangka kuncine, supaya otomatisasi prasasti pekerja nyritakake apa tegese surat standar, kudu nggatekake produksi topeng kasebut.
N: Cocog kanggo nyegah partikel non-berminyak.
R: Cocog kanggo nyegah partikel sing ora berminyak lan berminyak; Yen digunakake kanggo partikel berminyak, matesi wektu panggunaan nganti 8 jam.
P: Cocog kanggo nyegah partikel sing ora berminyak lan berminyak; Yen digunakake kanggo partikel berminyak, pabrike bakal matesi wektu panggunaan. Contone, kabijakan produk 3M yaiku yen katun filter digunakake kanggo nglindhungi zat partikel sing berminyak, mula kudu digunakake kanggo periode kumulatif 40 jam utawa 30 dina wiwit wiwitan, sing sadurunge.
Saliyane model produk lan merek dagang, produk kasebut uga kudu ditandhani nganggo nomer Standar Eropa, efisiensi filtrasi * lan kode awak CERTIFICATION.
Jinis tutup cangkir utawa jinis lempitan: topeng jinis lempitan gampang digawa, ukuran cilik sawise dilipat lan gampang disimpen; Ruang pasuryan jinis cangkir bisa uga luwih gedhe, topeng ora gampang ambruk, minangka desain tradisional.
Nganggo utawa tanpa katup napas: Katup napas bisa mbantu nyuda resistensi napas lan nggampangake ngeculake hawa panas lan lembab saka topeng, kanthi nyenengake *, cocog kanggo operator intensitas dhuwur, utawa digunakake ing lingkungan sing panas lan lembab. Aja nggunakake respirator kanthi katup udara sajrone operasi.
Cara nyandhang: topeng nganggo rong tali ing sisih ndhuwur lan ngisor yaiku jinis headband, lan loro tali ing sisih kiwa lan tengen yaiku jinis band kuping. Earband dirancang kanggo ngatasi kebiasaan nyandhang wong Asia. Iki ora akeh pengaruhe ing gaya rambut, nanging gampang meket ROOT kuping, sing ora kepenak kaya bando. Uga ana desain tali leher, sing ora mung bisa ngatasi masalah kompresi kuping, nanging uga bisa topeng headband kudu nyopot topi kanggo mbusak rasa ora nyaman topeng.
Titik koma: Yen topeng kasebut duwe macem-macem bentuk, praupane cilik utawa gedhe bisa * gampang bolong nganggo topeng.
Ora ana bagean logam: Umume alat pernafas digawe saka logam ing klip irunge, lan akeh nggunakake paku kanggo ngamanake ikat kepala. Ing sawetara aplikasi khusus (kayata aerosol anti-radioaktif), bagean logam bisa nggawe pembuangan respirator sing dibuwang luwih angel. Sawetara polimer bisa digunakake kanggo klip irung lan bisa solder kanggo masang bando ing topeng, nanging bisa nambah biaya saka topeng.
Ngilangi ambu: Sedhih karbon aktif dienggo ing bahan saringan kanggo mbantu nyedhot bahan-bahan gas sing kurang ambune, kurang konsentrasi ing udhara, kanggo nyuda ambu lan nambah kenyamanan, nanging ora nambah efek proteksi partikel, lan bisa nambah resistensi ambegan.
Pengelasan khusus: lumahing topeng digawe saka bahan tahan api kanggo nambah umur masker, lan dilengkapi katup napas lan / utawa nambah lapisan karbon aktif kanggo nyuda rasa panas, lan nyuda stimulasi ozon sing digawe ing inhalasi las menyang saluran pernapasan.
Bahan sabuk fiksasi: sabuk fiksasi topeng iku elastis. Saliyane gelang karet elastis sing wis kapapar, pita elastis kanthi kain tenunan uga bisa digunakake kanggo nambah kenyamanan bando ing rai.
Dawa sabuk tetep sing bisa disetel: yen ikat kepala bisa disetel, bakal migunani tumrap pangguna kanthi bentuk pasuryan gedhe, nyuda rasa ora nyaman sing disebabake dening ikat kepala sing kenceng.
Gasket hidung: sawetara bisa diganti * apik ing jembatan irung sing disegel, sawetara uga kondusif kanggo kringet kringet.
Nganggo dering segel rai: lebokake dering sealing ing sisih ndhuwur topeng, sing bisa ningkatake kinerja panyegelan, utawa gampang diusap lan diresiki, sing kondusif kanggo njaga topeng higienis lan nambah wektu panggunaan.
Werna: putih * umum, abu-abu luwih tahan rereget, ana warna liyane sing bisa dipilih, kanggo milih macem-macem pilihan.