+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Kunci Sekrup Otomatis Tipe Inline sing Disesuaikan Kanggo Line Assembly
  • Air ProMesin Kunci Sekrup Otomatis Tipe Inline sing Disesuaikan Kanggo Line Assembly

Mesin Kunci Sekrup Otomatis Tipe Inline sing Disesuaikan Kanggo Line Assembly

Barang: Mesin kunci sekrup otomatis jinis inline khusus kanggo garis perakitan
apa bisa disesuaikan: Ya, miturut panjaluk sampeyan
Nomer Model: GMLL1000-18
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Mesin Kunci Sekrup Otomatis Tipe Inline sing Disesuaikan Kanggo Line Assembly

Konfigurasi Mian

platform kerja sumbu Y ganda, struktur modul profil aluminium
Kontroler programmable pengajaran jinis manual gampang lan gampang digunakake
Jepang ngimpor scredrive elecric HIOS kanggo pambayaran kunci sing akurat
Sekrup sumbu Z, rel pandhuan perak Taiwan
Motor servo loop tertutup

Distinguishing feature of Mesin Kunci Sekrup Otomatis Tipe Inline sing Disesuaikan Kanggo Line Assembly

Platform Y-Axis dobel, sekrup ngunci kiwa lan tengen ard diganti
Penyerapan sekrup otomatis, pengencangan sekrup otomatis
Panganan terus-terusan, nyedhiyakake fungsi count sekrup lan fungsi anti-ilang
Torsi sing terus-terusan, sekrup utas longgar lan kunci ngambang, fungsi alarm
Hubungan telung -axis, efisiensi kunci dhuwur

Equipment technical parameters of Mesin Kunci Sekrup Otomatis Tipe Inline sing Disesuaikan Kanggo Line Assembly

 
Model
Mesin Kunci Sekrup Otomatis Tipe Inline sing Disesuaikan Kanggo Line Assembly
Klompok listrikJepang HIOS
Sistem kontrolSinglechip + kontrol kothak tangan
Jarak perjalanan platform mekanik X / Y / Z (mm)500/300/300/100
Maksimum momotan10kg
Kacepetan obah0-800
Kunci sak sekrup0.6-1.5s
Akurasi sing bisa dibaleni ± 0,02mm. Ais
 
Mode rekaman programKlompok 999
Mode tampilanKothak pandhuan LCD
Sistem motorRiset lan kontrol motor servo -loop tertutup
PandhuanPerak ndhuwur Taiwan
SensorOmrom
SabukSabuk Italia Italia lartey sinkron
Mode driveSabuk wektu / rod sekrup
DriveYkkj-tech
Fungsi wekerNgambang, ngunci, ngunci kunci, bocor
Sekrup sing bisa ditrapakeM0.9-m6.0
Daya inputFullvoltage ac 110v-220v
Antarmuka kontrol eksternalRs232

kita Teknik kanggo linuwih lan produktivitas Gongming khusus ing solusi otomatisasi kanggo papan elektronik lan industri. Kita bisa nggawe solusi PLC khusus kanggo pasar industri lan elektroincal, utawa solusi robot kanthi otomatis kanggo pasar industri. Kita ahli ing solder robot (wesi, laser, & ultrasonik), disponsori robot, pengikat sekrup robot, beban / bongkar robot, lan sistem conveyorisasi skala cilik kanthi inspeksi sesanti lan solusi solusi.

Tags Panas: Mesin Pengunci Sekrup Otomatis Tipe Inline sing Disesuaikan Kanggo Line Assembly, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, rega, dhaptar rega, kutipan, ce, kualitas, majeng, awet, gampang dijaga, paling laris, garansi setaun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码