+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Las Loop Telinga Semi
  • Air ProMesin Las Loop Telinga Semi
  • Air ProMesin Las Loop Telinga Semi
  • Air ProMesin Las Loop Telinga Semi
  • Air ProMesin Las Loop Telinga Semi
  • Air ProMesin Las Loop Telinga Semi
  • Air ProMesin Las Loop Telinga Semi
  • Air ProMesin Las Loop Telinga Semi
  • Air ProMesin Las Loop Telinga Semi
  • Air ProMesin Las Loop Telinga Semi

Mesin Las Loop Telinga Semi

Mesin Las Telinga Loop Semi yaiku sabuk elastis sudhut 3-7 mm ing sisih loro masker rai kanthi kothong kanthi las ultrasonik.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Semi Ear Loop Welding Machine

Keuntungan Mesin Las Loop Semi Ear Loop:

1. Struktur mesin sing kenceng, ukurane cilik, ora ngenggoni papan.

2. Stabilitas dhuwur, kesalahan kurang.

3. Cantik lan tahan karat kanthi struktur paduan aluminium

Mesin Las Telinga Loop Semi yaiku sabuk elastis sudhut 3-7 mm ing sisih loro masker rai kanthi kothong kanthi las ultrasonik. Mung perlu 1 operator kanggo nyelehake tutup masker ing sabuk obah siji-siji lan topeng rai sing wis rampung bakal digawe mesin kanthi otomatis. Ing dhasar mesin topeng gaya lawas, Mesin Las Semut Telung Loop duwe output sing luwih stabil lan dhuwur lan ngowahi cara puteran kanggo puteran kuping.

Spesifikasi Mesin Las Loof Semi Ear Loop:

Daya:

2KW

Ukuran (L * W * H):

920 * 500 * 1600mm

Bobot:

80kg

Kahanan:

Anyar

Kelas Otomatis:

Semi-Otomatis

Papan Asal:

Dongguan, China

Brand Jeneng:

Mingshuo

Tegangan:

220V

Sertifikasi:

CE

Jeneng:

Mesin Membuat Topeng Semi-otomatisEarloop

Bahan pesawat awak:

Paduan aluminium

Mode Kontrol:

Deteksi fotoelektrik

Kapasitas:

15-20 pcs / min

Garansi:

1 taun

Tags Panas: Mesin Las Loop Telinga Semi, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation , CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码