+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Masker bedah Loop Loop Topeng bedah
  • Air ProMasker bedah Loop Loop Topeng bedah
  • Air ProMasker bedah Loop Loop Topeng bedah
  • Air ProMasker bedah Loop Loop Topeng bedah
  • Air ProMasker bedah Loop Loop Topeng bedah

Masker bedah Loop Loop Topeng bedah

Mesin Las Telung Loop Bedah utamane kalebu mekanisme pakan otomatis sabuk kuping, mekanisme gunting sabuk telinga, mekanisme las las tetep tetep otomatis, mekanisme outlet.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Surgical Mask Ear Loop Welding Machine 

Mesin Las Telung Loop Bedah utamane kalebu mekanisme pakan otomatis sabuk kuping, mekanisme gunting sabuk kuping, penempatan otomatis mekanisme las titik tetep, mekanisme outlet; Elingi panganan otomatis, dawa terus lan nglereni band kuping, lan lebokake pita kuping ing posisi topeng rai sing ditemtokake, lan peralatan kanthi otomatis ngrampungake welding ultrasonik ing antarane band kuping lan topeng.


Kita minangka perusahaan inovatif, didegake ing taun 2008, dununge ing Dongguan, China. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Mesin Las Telung Loop Bedah.


1. Nalika gelombang ultrasonik tumindak ing permukaan kontak materi, bakal ngasilake puluhan ewu getaran frekuensi tinggi per detik.
2. Getaran frekuensi dhuwur ngirimake energi ultrasonik menyang area las liwat bagian las ndhuwur, lan resistensi akustik ing antarmuka rong bagian las kasebut dhuwur, mula suhu tinggi lokal digawe.
3. Konduktivitas termal saka bahan topeng kurang, panas dadi konsentrasi ing area las, permukaan kontak saka rong bahan kasebut bakal cepet cair, lan sawise tekanan tartamtu, bisa dipasang dadi siji.
4, sawise tumindak mandeg ultrasonik, tekanan terus nganti sawetara detik, jupukake, nggawe rantai molekul sing kuat kanggo nggayuh welding.

Keuntungan Mesin Las Loop Loop Bedah:

1. Ngelasake band telinga saka topeng kanthi gerakan induktif.
2, pengelasan, tekanan, kacepetan sing bisa diatur, operasi sederhana.
3. Efisiensi produksi tinggi, kualitas las sing apik, perlindungan lingkungan lan hemat energi.
4. Konsumsi energi sithik, ora ana deformasi, ora ana polusi.



Preparation sadurunge dibintangi

A. Priksa manawa ana obyek asing sing mlebu utawa obyek sing ngganggu permukaan mesin, nuntun lumahing rel lan rantai;
B. Pertama ventilasi, banjur uripake pasokan listrik, priksa manawa ana listrik utawa udara sing bocor;
C. Apa ana gangguan obyek ing njaba piranti;
D. Priksa manawa gunting udara mbukak supaya ora tabrakan silinder lug;
E. Priksa band kuping kanggo bahan;


Tags Panas: Mesin Las Telinga Loop Bedah, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码