+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Tie Face Masker Nggawe Mesin
  • Air ProTie Face Masker Nggawe Mesin
  • Air ProTie Face Masker Nggawe Mesin
  • Air ProTie Face Masker Nggawe Mesin
  • Air ProTie Face Masker Nggawe Mesin

Tie Face Masker Nggawe Mesin

Kita minangka perusahaan manufaktur profesional kanthi desain Mesin Tie Face Mask Tie Type, produksi macem-macem cetakan otomatis, uga pasokan lan penjualan aksesoris. Ing ngisor iki yaiku babagan Mesin Pembuat Topeng Wajah Jenis Tie sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti babagan Mesin Pembuat Topeng Wajah Tie Type.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Tie Type Face Mask Making MachineTie Type Face Mask Making MachineTie Type Face Mask Making Machine


Tali Mesin Masker Wajah Tie Type yaiku mesin topeng jinis dasi siji-siji kanthi otomatis, siji mesin awak drive siji mesin segel dasi. Sawise mesin awak utama ngasilake awak topeng, lembar awak topeng dikirim menyang sabuk conveyor mesin penyegel dasi, potongan topeng dikirim menyang posisi sing bener saka panyegelan lan pengelasan. Sawise dasi ditutup nganggo ultrasonik banjur topeng lengkap banjur metu.

Mesin Pembuat Topeng Wajah Tie nganggo PLC, kontrol layar tutul, puterane motor servo, transmisi sing tepat, kontrol stabil lan kecepatan sing bisa diatur.

Fitur Mesin Tie Face Face Tie Type:

1. Stabilitas dhuwur, tingkat kegagalan sithik, katon ayu tanpa teyeng;

2. Kontrol pemrograman PLC komputer, drive servo, tingkat otomatisasi dhuwur;

3. Deteksi fotoelektrik bahan baku supaya ora ana kesalahan lan nyuda sampah.


Parameter

Model:

GM-PMBD-001

Materi

Kain Non Woven, lebur diunekake ditenun

Mesin:

5000x2500x1700mm

Sistem

PLC

Frekuensi:

50HZ

Tenaga kerja mbutuhake

1wong

Tegangan:

220V, Tegangan lokal

Bobot

1050KG

Daya:

5kw

Jinis produksi

dawa â ‰ ¤175mm, jembaré â ‰ ¤95mm

Tekanan Udara:

5-6KG / CM2

Transportasi

Liwat udhara, liwat segara, nganggo truk

Kapasitas:

30-35 / min

Lingkungan

Temp 10 ~ 35â "ƒ, asor 5-35%

Ukuran topeng output:

175 (L) * 95 (W) mm

Wektu timbal

Rembugan


Tags Panas: Mesin Pembuat Topeng Wajah Tie Type, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码