+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Robot Fastening Screw Type Suction
  • Air ProRobot Fastening Screw Type Suction

Robot Fastening Screw Type Suction

GM-TS-SF4441-2Z (Tipe Ngisap Vakum)
Robot Sekrup Pengikat
Robot Fastening Screw Type Suction Vacuum nambah efisiensi kerja lan konsistensi & kehandalan sekrup.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Robot Fastening Screw Type Suction

 
Robot Fastening Screw Type Suction greatly improves the work efficiency and the screw fastening consistency & reliability. With the advanced Teaching Pendant, operators can set up by themselves all the process parameters such as the screw coordinate and screw types, etc. It can adapt to all sorts of difficult screw fastening process and achieve the complete automation. 

Specifications of Robot Fastening Screw Type Suction:

Model GM-TS-SF4441-2Z
Range Operasi (X * Y * Y * Z) X200 * Y1 / 400 * Z100mm / X200 * Y2 / 400 * Z100mm
Kacepetan Gerakan Sumbu X / Y: â ‰ ¤500mm / s, Sumbu Z: â ‰ ¤300mm / s
Akurasi Baleni ± 0,03mm
Wektu sekrup kanggo saben sekrup 1.0 ~ 1.5s / potong
Ukuran sekrup sing cocog M1.0 â M4 (dawa sekrup total â ‰ ¤ 16mm)
Sistem kontrol SCM + Layar Sentuh
Kapasitas program 15 file, saben file bisa ngirit nganti 99 poin
Sumber udara 0,4 -0,6 Mpa
Ukuran (WxDxH) 970 x 820 x 900mm
Bobot udakara 100 kg

Features of Robot Fastening Screw Type Suction:

1. Sumbu Ganda Y bisa nggunakake rong sekrup sing beda (utawa sekrup sing padha), supaya bisa entuk mode kerja sing efisien banget.
2. Jinis nyedhot vakum, kanggo entuk panganan cepet lan ngaco.
3. Operator bisa nggunakake posisi manual kanggo nindakake program. Efisien banget lan gampang banget kanggo sinau operasi kasebut.
4. Dhukungan fungsi operasi wiwitan sensing otomatis.
5. Servo Motor utawa Obeng Listrik ora ana opsional. Kalorone bisa nyetel torsi lan kacepetan rotasi kanthi bebas.

Applications of Robot Fastening Screw Type Suction:

Cocog kanggo kabeh jinis proses pengikat sekrup ing ponsel, keyboard, monitor, aksesoris mobil, dolanan, peralatan listrik omah cilik, sirkuit terintegrasi, papan sirkuit cetak, layar LCD, komponen elektronik (kayata relay, speaker), lsp.

Konfigurasi Dasar:

Robot Fastening Screw Type SuctionRobot Fastening Screw Type SuctionRobot Fastening Screw Type SuctionRobot Fastening Screw Type Suction

Tags Panas: Robot Fastening Screw Type Suction Vacuum, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码